+32 (0)485 28 48 68Contact

U bent hier

Atelier Botanique

Workshop wilde bloemen en planten illustreren Gent

Krijg jij ook nooit genoeg van al die wilde bloemen in de straat? Is jouw woonkamer één grote indoor jungle met een botanische print als behang? Wees gerust, zó'n freak hoef je nu ook weer niet te zijn voor deze workshop. Maar wil je graag botanische planten en wilde bloemen leren illustreren, dan ben je bij Mino aan het juiste adres. 

De workshop

In het eerste deel van de workshop toon ik je hoe je verschillende takjes, blaadjes en bloemen kan illustreren op een eenvoudige manier en hoe je deze kan inkleuren en arceren. Met heel wat voorbeelden, pennen en papier op de tafel ga je nadien zelf aan de slag. Je start met het tekenen van losse elementen, die je daarna kan samenbrengen tot een patroon of boeket op papier. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een mooi uitgewerkte pentekening en een hoofd vol inspiratie!

Voor deze workshop werk ik samen met verschillende leveranciers van bloemen en planten. Ben je florist en heb je interesse om eens samen te werken? Neem dan gerust liesbet [at] minopapersweets [dot] be (contact) op.

 Workshop bloemen en planten illustreren in Gent

Materiaal

In deze workshop werken we met potloden en zwarte pennen op mooi Steinbach tekenpapier. 

Voor wie

Liefhebbers van wilde bloemen en planten. Een beetje tekentalent is mooi meegenomen, maar is niet noodzakelijk.

Inschrijven

Op dit moment staat er geen nieuwe workshop gepland. Blijf je graag op de hoogte van nieuwe data in 2018? Schrijf je dan hier in op de mailinglist.

Annulatievoorwaarden

Door in te schrijven voor de workshop ga je akkoord met de voorwaarden: 
Omdat er tijdens vorige workshops te veel mensen vrijblijvend inschreven en dan toch nog annuleerden, vragen wij de betaling zo snel mogelijk in orde te brengen. Hebben we je betaling na 7 dagen nog niet ontvangen, dan geven we je plekje weer vrij.

Natuurlijk is het altijd mogelijk dat je door omstandigheden je inschrijving moet annuleren. Afhankelijk van het tijdstip van de annulering, wordt een percentage van het inschrijvingsgeld al dan niet terugbetaald: 

- annulering >30 dagen vóór aanvang van de workshop: 100% van het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald
- annulering 30-14 dagen vóór aanvang van de workshop: 50% van het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald
- annulering 14-7 dagen vóór aanvang van de workshop: 25% van het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald
- annulering <7 dagen vóór aanvang van de workshop: het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald

Geannuleerde inschrijvingen worden niet verplaatst naar een latere datum.

Workshop wilde bloemen en planten illustreren Gent