+32 (0)485 28 48 68Contact

Geboortekaartjes roze, bloemen, oker, foto

1. Kies een kaartje

Geboortekaartjes kunnen besteld worden vanaf 25 stuks. Bij de meeste kaartjes kan je tussen verschillende ontwerpen kiezen voor de achterzijde, je kan je keuze aanduiden in het keuzemenu. Had je graag iets veranderd aan het ontwerp (lettertype, kleuren, …), stuur dan eerst een liesbet [at] minopapersweets [dot] be (mailtje) met je vraag en dan bekijk ik wat er mogelijk is. Afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen, bereken ik de meerkost.

De prijzen van de kaartjes zijn exclusief enveloppen, die kan je hier kiezen.

2. Geef je tekst in

Waarschijnlijk ken je nog niet alle tekst die op de kaart moet komen? Dat is niet erg, vul in het tekstveld gewoon in wat je al weet. Van zodra ik je bestelling ontvang, neem ik sowieso contact met je op. De juiste tekst kan je dus altijd later nog doorgeven.

3. Enveloppen, stickers, hangtags, naamstempel

Om het plaatje compleet te maken, vind je bij Mino ook leuke enveloppen met prints, bijpassende stickers, hangtags en naamstempels. Kortom, alles wat je nodig hebt om je doopsuiker helemaal in dezelfde stijl te maken als je kaartje.

Heb je moeite om te kiezen en te combineren? Neem dan zeker eens een kijkje op de inspiratiepagina. Daarop kan je zien hoe ik en/of andere klanten de verschillende kaarten, enveloppen en stickers combineren. Geraak je er echt niet aan uit? liesbet [at] minopapersweets [dot] be (Mail) dan gerust en dan help ik je om een pakketje samen te stellen!

4. Bestelling afronden

Je bestelling is compleet nadat we je betaling hebben ontvangen. Binnen de 2 à 3 werkdagen neem ik contact met je op en maak ik een eerste digitale proef. Nadien kunnen jullie nog steeds jullie aanpassingen en opmerkingen doorgeven.

5. Goedkeuren van de digitale proef

Wanneer het ontwerp helemaal op punt staat, kunnen jullie ervoor kiezen om een proefdruk te laten maken. Deze wordt gemaakt door mijn drukker, op het juiste papier en geeft met 100% zekerheid de kleuren weer zoals die uiteindelijk op het geboortekaartje zullen te zien zijn. Vind je een proefdruk niet nodig? Dan zet ik jullie geboortekaartje klaar voor de grote dag!

6. De geboorte

Eindelijk is het zover, jullie baby is geboren! Van zodra ik van jullie een liesbet [at] minopapersweets [dot] be (mail) of sms (+32 485 28 48 68) ontvang met de allerlaatste info (datum, gewicht, lengte, …) werk ik het kaartje af en stuur ik het naar de drukker. Ik stuur jullie dan ook nog een smsje terug om jullie te laten weten wanneer de kaartjes klaar zullen zijn én met mijn gelukwensen natuurlijk :-)

7. Levertermijn

Mino is een kleine webshop en ik (Liesbet) werk meestal alleen aan alle projecten. Toch probeer ik om jullie kaartjes zo snel mogelijk af te werken en te leveren op het moment dat jullie kindje geboren is. Afhankelijk van het tijdstip dat jullie mij op de hoogte brengen van de geboorte, worden de kaartjes nog dezelfde dag óf de dag nadien gedrukt en verzonden. In het weekend werkt mijn drukker helaas niet, geboortes vanaf vrijdagmiddag, op zaterdag en zondag worden op maandagmorgen gedrukt. Jullie mogen mij wel altijd in het weekend op de hoogte brengen, dan zet ik het kaartje al drukklaar zodat het op maandag allemaal heel snel kan gaan.

 

Papier en drukkwaliteit

Alle kaarten worden gedrukt op een ecologisch, wit papier van 300g. Ik vind de kwaliteit van het drukwerk en de kleuren héél belangrijk en werk daarom al jarenlang samen met dezelfde digitale drukker in Gent. Deze drukker werkt met een Indigo pers waardoor alle kaarten een heel matte uitstraling hebben en er uitzien alsof ze in offset werden gedrukt. Heb je een ander, specifiek papier in gedachten? Laat het mij zeker weten en dan kijk ik met de drukker of het mogelijk is om er digitaal op te drukken.

Formaat kaarten

Zoals je kan zien zijn alle kaarten enkel (zonder vouw) en is het formaat van alle kaarten 10,5 x 14 cm. Dit omwille van verschillende redenen:
- Het is een populair formaat voor een geboortekaartje.
- Dit formaat past binnen de standaard verzendtarieven van de (Belgische) post.
- Ik heb bij dit formaat super leuke enveloppen met prints in de collectie.

Wil je toch graag een ander formaat of een dubbele kaart? Dat kan! Stuur gewoon even een liesbet [at] minopapersweets [dot] be (mailtje) met je vraag en dan bereken ik de meerkost (aanpassing ontwerp + drukkosten).

Persoonlijke service

Ik zei het hierboven al: Mino is een kleine webshop. Maar net daarom kan ik heel persoonlijk met elke bestelling omgaan. Ook al plaatsen jullie een bestelling via de webshop, toch hoop ik dat jullie het gevoel krijgen dat ik jullie kaartje met heel veel zorg aanpas en op punt stel en pas tevreden ben als jullie dat ook zijn. Ik vind het elke keer weer spannend als er een geboortedatum nadert!

 

Nog vragen of meer info nodig? Neem dan gerust even liesbet [at] minopapersweets [dot] be (contact) op!